Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Dumas Food Group

4 / 10.0
(2 stemmen)
Mercuriusweg 4-6
4051CV Ochten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0344643939
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@tokolien.nl
51.9100625.547115
2 2.0412371134021 9 4
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
boemboe's van Indonesia
De boemboe's van Indonesia .
Ze zijn goed gekruid, en bespaart je een hoop werk
Nog steeds wordt er E-621 toegevoegd (Ve-tsin) Waarom eigenlijk? Is al zolang bekend dat dit niet goed is voor de gezondheid. Waarom niet gewoon keukenzout toevoegen, is dat nou zo moeilijk?? Of hebben jullie daar gewoon maling aan?
Waardering:
1.0 2.0
|
GATVERDAMME!
kip met kouseband
Geen
Nog nooit zo smerig gegeten! De plaatselijke coop had goede surinaamse gerechten. Die verkopen ze niet meer. Nu Dumas /toko lien. Koop dit echt nooit weer!
Waardering:
1.0 2.0
|
sprziebonen
de pak met kip met kouseband , wel lekker alleen jammer dat de kouseband , gewoon sperziebonen zijn en dan noem je dat traditioneel recept , dat moet je er dan af laten
goed qua smaak
sperziebonen i.p.v kouseband
Waardering:
3.0 6.0
|
smerig
INDISCHE rundvleesschotel.. veelbelovende verpakking , maar blijkt smakeloze gaarkeukenhap. Geen enkele indische smaak te bespeuren. Zonde van het geld. Geen ster waard, was verplicht veld
bord vol
bord vol
Waardering:
1.0 2.0
|
ontploffing's gevaar
Hallo, Ik weet niet wat jullie met het eigeel doen maar het lijkt er wel op dat jullie het recept verrijkt hebben met nitroglycerine. Nadat ik mijn maaltijd volgens gebruiksaanwijzing had op ge warmt in de magnetron was het midden nog koud dus ik gaf hem nog twee minuutjes meer. Na de maaltijd uit de magnetron te hebben gehaald en op tafel te hebben gezet begon ik te eten,"so far so good"maar toen ik na ongeveer twee minuten mijn vork in het eigeel van het eitje stak ontplofte dat met grootte kracht, het zit letterlijk aan mijn plafond. Ik heb wel vaker nasi rames maaltijden opgewarmd in mijn magnetron maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Jullie eigeel valt wat mij betreft onder de wapenwet, je zou er een vergunning voor moeten hebben. Groeten, Arjan de Jong.
Smaakt redelijk.
Draag beschermende kleding tijdens het eten, ook een helm is geen overbodige luxe.
Waardering:
1.0 2.0
|
atoom maaltijd!!
Ben net klaar met de keuken en magnetron schoonmaken en sta zelf op het kookpunt. Een kant en klaar maaltijd Nasi Rames- Indonesiƫ- ontplofte in de magnetron- de deur was zelfs opengesprongen en de keuken zat ook onder. Ik had dus gewoon op 3 plaatsen de toplaag ingeprikt en 4 min. ingegeven.
kon uw maaltijd gelukkig niet proeven. Weet zeker dat ik uw product nooit meer hoef te kopen.
Dat ik zo stom ben om nog een reactie te geven, is om anderen te waarschuwen voor uw gevaarlijke product. Als een 0 waardering mogelijk was dan had u die zeker gekregen
Waardering:
1.0 2.0
|
echt lekker en echt tijdbesparend!
Onlangs heb ik voor het eerst Kip met Kouseband en gele rijst gegeten. Dat was nog eens een kantenklaar maaltijd! Er zat echte smaak aan (dus niet enkel een prutje of smakeloze hap) en er was echt tijd in gestoken (dus niet iets wat je zelf had klaargemaakt in de tijd dat het moest opwarmen). Omdat de winkel waar ik het gekocht had niet dichtbij zat heb ik gelijkt even Xind Media gebruikt om uit te vinden waar ik op andere plaatsen het product kon scoren. Ondertussen een aantal adressen rijker; xind media & dumas food group: bedankt!
geen standaard smakeloze kantenklaar maaltijd!
drang hem nog vaak te gaan kopen.. ;)
Waardering:
4.0 8.0
|
Eten te zoegt
Het eten wat we geprobeerd (Indische rundvleesschotel,Bami goreng speciaal)is veel te zoet,kom zelf uit de indische keuken maar die van mij smaakt niet zo zoet als die van jullie. Van mij is iets meer pittiger en proef ook de smaak van cocos niet zo in mn gerechten. Nee,dit product zou ik een ieder afraden. we vinden het zonde van ons geld en zouden eerder bij de afhaal gaan halen.
geen!
Zie boven
Waardering:
1.0 2.0
|
Openen
Problemen met het openen van de folie na de 4 min. in de magnetron
De Bami Goring Speciaal Indonesie smaakt buitengewoon goed en de prijs is ook acceptabel.
Zoals ik al gemeld had. Normaliter kun je de folie met de hand verwijderen en dat lukt me niet bij deze verpakking van de Bami Goreng Speciaal.Heb met een kartelmesje de folie moeten verwijderen.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

J. Baars(8.0/10.0)0.8km
IJzendoorn - Molenstraat 6
 
 
Juicy Line(6.6/10.0)1.5km
Ochten - Cuneraweg 9
 
 
Fruithandel C.J. de Vor(6.0/10.0)3.2km
Lienden - Burgemeester Houtkoperweg 17
 
 
De Diepvriesman(7.6/10.0)3.3km
Kesteren - Nassaulaan 26
 
 

Plaatsen in de buurt

Deest - Dodewaard - Druten - Ijzendoorn - Ingen - Kesteren - Lienden - Opheusden - Rhenen - Wamel
Levensmiddelen.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Contact