Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

De Jong & Partners Venlo

3 / 10.0
(3 stemmen)
Floralaan 9C
5928RD Venlo
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0773971811
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@dejongenpartners.com
51.3969556.13367
3 1.5227272727273 31 3
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Lucifers Flix zijn erg slecht!
Flix waardeloze en gevaarlijke lucifers
Nog niet kunnen ontdekken.
Zeer slechte lucifers! Meerdere keren strijken is nodig, de kop breekt gloeiend af en springt weg op de houten tafel. Resultaat: een brandplek. Of: de kop gloeit maar dooft weer. Sowieso produceren deze lucifers een vreselijke stank en veel rook. Voorheen waren ze redelijk, maar de aatste twee doosjes zijn zeer slecht. Vaak meerdere lucifers nodig. Absoluut NIET aan te raden en zelfs ronduit gevaarlijk! De Jong, actie graag, dit is een product om je diep voor te schamen!
Waardering:
1.0 2.0
|
Flix lucifers
Waardeloze meuk, kop breekt af, enorme vertraging voordat daadwerkelijk een vlam ontstaat. soms sist de kop maar is er geen vlam. Lucifers breken af. Gemiddeld 3 lucifers nodig om iets aan te kunnen steken.
-Zeer slechte kwaliteit lucifers
Waardering:
1.0 2.0
|
Stop met deze rommel
Ben met 2e pakje lucifers bezig waarvan er nog geen één werkt. Zo irritant, stop gewoon met het maken van rotzooi dat scheelt een hoop zinloos bomenkappen
Geen enkel pluspunt
Afbrokkelend zwavel, kapotte stokjes, strijkstrook op pakje is nog waardelozer
Waardering:
1.0 2.0
|
Waardeloze lucifers
Niet kopen wat een troep! Meerdere lucifers nodig om 1 kaarsje aan te steken. Bij afsteken breekt het (al brandende) kopje af en beland vaak op de grond of erger.
Niet kopen doet niks en breken af
Waardering:
1.0 2.0
|
Kindvriendelijke veiligheidslucifers
De lucifers zijn van te zacht hout en de strijkkop blijft achter op het strijkvlak waardoor er steeds minder strijkvlak over blijft. Je krijgt ze wel aan het branden maar dat kost je heel wat moeite of je pakt maar weer de volgende uit het doosje. Na enige pogingen met veel frustratie hebben wij na een aantal pogingen de doos in de vuilnisbak gegooid en zullen er nooit meer eentje van de fa. de Jong kopen. Helaas hadden we niet eerst de reviews gelezen!
Zijn wel heel erg kindvriendlijk gemaakt. Ukkies kunnen ze waarschijnlijk nog niet eens aansteken!
Vatten moeilijk vlam. Luciferkop blijft achter op strijkvlak waardoor alles steeds slechter werkt. Hout is te zacht en breekt snel af. Ik ben gepensioneerd en helaas herinner ik me nog hoe lucifers een hele doos lang wel betrouwbaar werkten. VROEGER was het dus toch stukken beter.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ongelooflijk slechte lucifers en klachtafhandeling
Na 3 lucifers afgestoken te hebben waarbij de brandende op afbrak, heb ik een blaartje op mijn duim, een gaatje in mijn vloerkleed en nog steeds geen aangestoken kaarsen. Nadat ik hierover een klacht had ingediend bij Jumbo alwaar ik de lucifers heb gekocht, kreeg ik telefoon van dit bedrijf met het verzoek het doosje op te sturen voor onderzoek. Ik kreeg geen antwoordnummer, dus het was de bedoeling dat ik zelf de envelop frankeer. Werkelijk te zot voor woorden!
Geen
Kopje vat moeilijk vlam. Als het wel vlam vat, breekt het brandende kopje af. NIET KOPEN!
Waardering:
1.0 2.0
|
Levens gevaarlijk Veiligheids lucifers
Uw veiligheidslucifers hebben de vervelende neiging om met het aanstrijken de kop los te laten. Ik heb me al twee keer gebrand aan een kop die op mijn hand viel. En ja ik strijk altijd van me af. Dit is zeer kwalijk. Bovendien slechte kwaliteit hout, veel lucifers breken tijdens het aansteken, en vallen branden op de grond. Uit de handel halen die dingen ! Ga ook melding doen bij consumentenbond en Kassa, kijken als hier eindelijk iets aan gedaan kan worden. Is bij de Jong en Partners al lang bekend, maar nog steeds in de handel.
Waardering:
1.0 2.0
|
de jong venlo waardeloos
spuitbus met scheergel. Geen drijfgas er in! waardeloze bus dus. ze verwijzen je naar action. afschuiven!!!!!
geen!!!!!
ALLES vooral klantenbinding
Waardering:
1.0 2.0
|
Spuitbus die niet kan spuiten:(
Dus zou een NIEUWE spuitbus gaan gebruiken en daar zit geen druk op Dus een product wat nieuw/vol is kun je zo weg gooien omdat er geen druk op zit Gaat om spuitbus MAX Lavender Air Freshener Dus slecht product Heb om een oplossing gevraagd
GEEN
Spuitbus die niet kan spuiten omdat er geen druk op de verpakking zit SLECHT PRODUKT
Waardering:
1.0 2.0
|
Max scheergel
Vanaf de eerste keer dat ik mijn Max scheergel (gekocht bij de Action) probeerde zat er al geen druk op en werd het voor mij letterlijk en figuurlijk een waardeloos product. Gezien het feit dat dit allang bekend is bij de firma de Jong ( zie bericht uit 2012)moeten ze zich schamen dat dit nog steeds niet onder controle is. Ik ben er klaar mee !
geen
Waardering:
1.0 2.0
|
Flix lucifers zeer gevaarlijk.
De Flix lucifers (productcode is EN1783:1997:SAF )zijn gevaarlijk. Dacht nog even dat het een foutief geproduceerd doosje lucifers was, maar ook het 2e doosje bevat gevaarlijke lucifers. Als je ze (van je)afstrijkt springen er vonkende stukjes af, of ze gaan helemaal niet aan. Waardeloze gevaarlijke troep. Paar keer vingers gebrand! Meteen uit de handel halen als jullie niet op een schadeclaim vanwege geschroeide vingers of huisraad zitten te wachten !!
Geen dus !
Alleen maar !
Waardering:
1.0 2.0
|
Veiligheidslucifers die niet veilig zijn.
Uw veiligheidslucifers hebben de vervelende neiging om met het aanstrijken de kop los te laten. Ik heb me al twee keer gebrand aan een kop die op mijn hand viel. En ja ik strijk altijd van me af. Dit is zeer kwalijk. De productcode is EN1783:1997:SAF
geen op dit moment
Zie omschrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
Max scheergel
de bus scheergel is nig halfvol en dan zit er geen drijfgas meer in. WAARDELOOS spul
GEEN
ALLES, NIET KOPEN IS TROEP.
Waardering:
1.0 2.0
|
tapijtreiniger
De bussen tapijtreiniger moet ik steeds, nog zeker 3/4 vol, weggooien omdat er geen druk meer op zit.
vind het makkelijk voor het karpet en ruikt lekker
geen druk genoeg, om de bussen leeg te spuiten
Waardering:
1.0 2.0
|
Spuitbus Luchtverfrisse; pure Air?
Na kort gebruik geen drijfgas of druk meer. Totaal drie spuitbussen bij Action in Assen gekocht.
Lucht is goed.
Na kort gebruik geen druk meer op de spuitbus! Dus een waardeloos product!
Waardering:
1.0 2.0
|
tapijtreiniger
de tapijtreiniger)2 bussen) die ik bij de Action had gekocht is niet te gebruiken .Er komt nauwelijks enig schuim uit de bussen na enkele seconden komt er niets meer uit de bussen.Wat een waardeloos product.
geen
niet te gebruiken
Waardering:
1.0 2.0
|
FLIX lucifers moet je NIET kopen ! Laat liggen die hap in de supermarkt !
FLIX lucifers, veiligheidslucifers
Nee, dit echte troep ! Alleen maar minpunten.
Ik wist niet dat je dat ook nog kan verpesten, lucifers die niet aan gaan ! Ik kocht altijd de bekende Zweedse, die altijd werken, maar dit kon dus ook nog, je kunt lucifers maken en verkopen die het niet doen ! Ha ha ! Die bij de Jong en Partners dachten , kom... wij gaan es effe hele slechte lucifers maken, voor een drol aanbieden, en dan zeggen we bij klachten, nou, we hebben toch iets geleverd in prijs en kwaliteit verhouding ! Ha ha !
Waardering:
1.0 2.0
|
power cleaner tast boretti afzuig kap aan
Ik heb dat geweldige power cleaner extra krachtig dat kon wel wat minder resultaat bijna nieuwe afzuig kap twv 1800euro compleet vergalt de zuur heeft in de kap gebeten gehele rvs aangetast en begind te roesten
Geen
Bijt alles er af
Waardering:
1.0 2.0
|
fresh air
De Aqua fresh air gekocht bij action. De vloeistof die er uitkomt is zo vet, dat je meteen het toilet moet reinigen. Alles plakt. Dit kan toch niet de bedoeling zijn.
geen
alleen goede geur
Waardering:
1.0 2.0
|
Vuilniszakken
Gebruik de komo vuilnis zakken ruime tijd,nu niet meer
Geen
Zakken zijn inmiddels zo dun dat ze scheuren,slechte kwaliteit
Waardering:
1.0 2.0
|
helemaal geweldig,goede kwaliteit
de huisvuilzakken zijn helemaal geweldig,komt ook geen vloeistof doorheen
alles
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
tevreden
Glas
helemaal toppie maakt goed schoon en handig hoef me niet in te spannen
niet meer verkrijg baar bij action of waar dan ook
Waardering:
5.0 10.0
|
Beste komo huisvuilzakken!
Ik koop heel mijn leven al zogenaamde Komo zakken. Je kon er dwars door heen kijken. Dit zijn bijzonder sterke en vloeistof dichte zakken !
Waardering:
5.0 10.0
|
toiletpapier
Slechte toiletpapier
OP ieder velletje zitten er een gaatje in .In plaats van 2 velletjes heb je er 1 en zo verspringd het Het gaat om het merk Paloma 24 stuks.En op het nieuwe verpakking staat dat het vernieuwd is .Geloof er niks van alleen slechter.En bij wie kunnen wij ons geld terug krijgen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Scheergel
Ik heb recent bij Action een bus scheergel en een bus scheerschuyim gekocht. De scheergel is niet te gebruiken, een klein ....straaltje en voor je voldoende hebt is de trein al vertrokken. De scheerschuim heb ik geen klachten over, is prima waar voor z'n geld. In tegenstelling tot de gel, dat is weggegooid geld.
Gel geen enkel pluspunt Schuim prima
Waardering:
2.0 4.0
|
Scheergel MAX
Ik heb bij Action in Oosterhout(NB)scheergel gekocht4 bussen MAX Sensitive De volgende morgen wil ik hem gebruiken zit er geen druk op de bussen. Ik vindt dit waardeloos je moet er voor betalen en bij Action zeggen ze gewoon ze kunnen gebruikt zijn.
Geen
Geld kwijt en niet kunnen scheren.
Waardering:
1.0 2.0
|
Flix lucifers, waardeloze rotzooi
Meest waardeloze rotzooi ooit
Geen
Na 5 pogingen lukt het een keer om er inderdaad iets mee aan te steken. Volledig eens met bovenstaande opmerkingen. Ik ben verbaasd dat deze rotzooi nog steeds in de schappen ligt.
Waardering:
1.0 2.0
|
Rotzooi!
Ik heb ook klachten over de lucifers. Absoluut slechte kwaliteit.
Geen pluspunten
Wat een shitzooi, deze lucifers. Ze kunnen dan niet zo duur zijn, maar als je elke keer 3 of 4 stuks nodig hebt om wat aan te steken schiet het nog niet op. Deze koop ik beslist niet meer!
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte lucifers
Ik sluit mij aan bij de vorige 2 e-mails; deze lucifers zijn echt waardeloof. Je moet inderdaad verschillende keren strijken voor de lucifers gaan branden, àls ze al gaan branden. De zwavel is binnen de kortste keren van het doosje. Geef mij mij de ouderwetse Zwaluw-lucifers; helaas verkoopt mijn C1000 alleen de Fire Light lucifers.
geen
te weinig zwavel op doosje en lucifer waardoor je soms wel 4 lucifers nodig hebt, om iets aan te kunnen steken.
Waardering:
1.0 2.0
|
Vreselijkdie lucifers van de Jong
Deze lucifers zijn vreselijk. Ze werken Niet,steeds maar nieuwe pakken,om een kaars aan te steken pfff Er zit te weinig zwavel aan. Je hebt het halve doosje al verbruikt voordat je resultaat hebt. Erg jammer.
Waardering:
1.0 2.0
|
veiligheidslucifers
Doosje veiligheidslucifers Flix
Goedkoop
Deze lucifers zijn soms echt gevaarlijk.Misschien moeten ze uit de handel genomen worden. Reden: Bij het afstrijken van een lucifer vliegt de zwavel er af, soms brandend. Minstens 4x moet de lucifer langs het doosje gestreken worden voordat hij brandt. Vaak lukt het helemaal niet om de lucifer brandend te krijgen.De zwavel knapt van de kop of de ruwe oppervlakte functioneert niet naar behoren. Bovenstaande redenen maken duidelijk dat deze lucifers soms gevaarlijk kunnen zijn, niet naar behoren werken en soms na vele missers één brandende lucifer opleveren. Conclusie: niet kopen, goedkoop is duurkoop en het enige pluspunt blijkt dus een minpunt
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Isotron Nederland(8.4/10.0)0.3km
Venlo - Faunalaan 38
 
 
Improver Premium Foods(8.4/10.0)0.7km
Venlo - Celsiusweg 25D
 
 
Oerlemans Foods Nederland(7.4/10.0)0.9km
Venlo - Archimedesweg 19
 
 
L. Leijser-Bovee(8.6/10.0)1.3km
Grubbenvorst - Venloseweg 79
 
 

Plaatsen in de buurt

Belfeld - Grubbenvorst - Horst - Lomm - Lottum - Maasbree - Melderslo - Sevenum - Tegelen - Velden
Levensmiddelen.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Contact